" Tommelein roept op om spouwmuur te isoleren "

Vlamingen isoleren massaal hun spouwmuur.
Doe het NU, de premie blijft niet eeuwig bestaan!

De Vlaming is te weinig op de hoogte van premies. Zo kan je via de Vlaamse overheid maar liefst €750 terugkrijgen (gebaseerd op een gevel van 150 m²).

Je kan genieten van een premie van de netbeheerder van € 5/m² en een verlaagd BTW-tarief van 6% als je huis ouder is dan 10 jaar. Daarbovenop kan je misschien aanspraak maken op de Vlaamse verbeteringspremie.

De premies blijven echter niet eeuwig bestaan, aldus Tommelein. Deze worden geleidelijk aan afgebouwd. Het is dus duidelijk: wacht niet langer, isoleer nu!

De premie blijft niet eeuwig bestaan.
Wees er dus nog tijdig bij!

Voordelen

Spouwmuurisolatie heeft niets dan voordelen...

Geplaatst in 1 dag

Spouwmuurisolatie wordt in slechts 1 dag geplaatst.

Jaarlijkse besparing

Je bespaart jaarlijks zo gemiddeld 500 euro op je energiefactuur.

Recht op hoge premie

Je geniet van een hoge premie van maar liefst 5 euro per m².

Snel terugverdiend

Je hebt je investering zeer snel terugverdiend (gemiddeld 3 tot 6 jaar).

Hoe werkt het?

Wat gebeurt er als ik een prijsvoorstel aanvraag?

1
Vrijblijvend telefonisch contact

Twee specialisten in spouwmuurisolatie nemen vrijblijvend telefonisch contact op voor een afspraak wanneer het jou past.

2
De regionaal adviseur komt langs

Hun adviseur uit jouw buurt komt vrijblijvend (zonder enige verplichting) langs om je muur te bekijken.

3
Je ontvangt een offerte op maat

Indien je spouw in aanmerking komt voor isolatie, ontvang je van hen een vrijblijvende gedetailleerde offerte. Je beslist pas nadien of je hier wenst op in te gaan.

Vrijblijvend prijsvoorstel
met hoge premie

Ja, ik ontvang graag twee vrijblijvende prijsvoorstellen.
Zo kan ik vergelijken en de beste prijs vinden.
Al 3.269 aanvragen

Veel gestelde vragen

1. Komt mijn spouw in aanmerking voor isolatie?

Of je spouwmuur geïsoleerd kan worden, is onder meer afhankelijk van de breedte van de spouw. Isolatiebedrijven gaan meestal uit van een minimumbreedte van 5 cm. Voor sommige materialen volstaat echter al een breedte van 4 of zelfs 3 cm. Ook mag je buitenmuur niet behandeld zijn met een dampremmend product, zoals bepaalde types verf, glazuur of crepi. Daarnaast bevinden er zich ook best niet te veel mortelresten of afval in je spouw. Een isolatie-expert geeft je gratis uitgebreid advies.

2. Hoe vraag ik mijn premie aan?

Je kan de premie makkelijk online aanvragen via de website van je netbeheerder (Eandis of Infrax). Wij helpen je hier graag bij. De premie bedraagt dit jaar 5 euro/m².

3. Hoeveel kan ik besparen met spouwmuurisolatie?

Je jaarlijkse besparing hangt af van de precieze grootte van je woning, of het een open, halfopen of gesloten bebouwing is, enz. De besparing kan lopen van 200 euro tot zo'n 850 euro.

4. In hoeveel tijd heb ik mijn investering terugverdiend?

Spouwmuurisolatie is een relatief kleine investering. Al in 5 à 6 jaar heb je die volledig terugverdiend. Dankzij de premie van je netbeheerder ligt de terugverdientijd zelfs nog iets lager dan normaal.

Geen idee of je spouw in aanmerking komt?

Geen probleem. Onze regionale adviseur komt graag gratis en vrijblijvend (zonder enige verplichting) langs voor een inspectie van je muur. Indien je muur in aanmerking komt, ontvang je een gedetailleerde offerte. Je beslist pas nadien of je ingaat op dit voorstel.