Asbestleien op je dak?

Laat ze zo snel mogelijk vervangen

De kans op asbest in een woning is 70 tot 90%. Is je huis voor 1990 gebouwd? Dan kan er asbest in je dak zitten. Asbest werd tot 1990 verwerkt in golfplaten, dakleien en soms bitumen.
Door de weersomstandigheden en mos kan je dak beschadigd raken. Bij asbestdaken komen er dan kankerverwekkende asbestvezels vrij.

Heb jij op je dak nog asbestleien liggen? Dan is het heel belangrijk om je dakbedekking zo snel mogelijk te vernieuwen.


Advies & prijsvoorstel »

Geen idee of er asbest zit in je dak?
Ontdek hier hoe je asbestleien herkent »

Dakwerken Kijzer - Ijzersterk in dakwerk

Hoe herken je asbestleien?


1NT-markering

Kijk naar de achterkant van de leien. Zie je een NT-markering? Dan zijn je dakleien asbestvrij.

2Datum van productie

Geen NT-markering? Kijk naar de productiedatum. Is deze na 1996 dan zit er geen asbest in. Is deze vóór 1990 dan zijn de leien asbesthoudend. Ligt de productiedatum tussen 1990 en 1996? Kijk dan naar de merknaam. Leien van Alterna of Stonit uit die periode bevatten geen asbest. Leien van Eterna, Multex, Big Ben of Country zijn asbesthoudend.

3Formaat

Geen NT-markering, merknaam of datum gevonden? Kijk dan naar de afmetingen. Leien met kleine afmetingen zoals 40x20cm of 40x24cm zijn asbesthoudend. Grotere leien zoals 60x40cm of 60x32cm zijn asbestvrij.

Opgelet: dit geldt voor de meeste dakleien, maar NIET VOOR ALLE asbesthoudende leien. Bij twijfel vraag je beter advies of laat je een labo onderzoek doen.
Wij kunnen de werken veilig uitvoeren!

Het verwijderen van asbestleien is gevaarlijk. Onze vakmensen hebben alle kennis en expertise in huis om deze werken veilig uit te voeren. Ontvang een vrijblijvende offerte volledig op maat van jouw dak en ontdek onze scherpe prijzen.

Prijsvoorstel op maat »

Vrijblijvend prijsvoorstel

Vul dit formulier in en ontvang een gedetailleerde prijsofferte.
Vrijblijvend telefonisch contact is nodig.

Type:

Beschrijving:

Voornaam:
Achternaam:
Straat + nr.:
Postcode:
Gemeente:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Best bereikbaar:


Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.

Enkele tevreden klantenTevredenheid
4.8/5
4.8 op 5
96% beveelt ons aan
Gebaseerd op 55 beoordelingen
5
door Bob De Wilde

Beveelt ons aan
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Top service, zeer goede contacten met Linda, offerte correct uitgevoerd en na de werken perfect aangepast. De werken werden uitgevoerd door zeer ervaren dakwerker. Kijzer is zeker een aanrader, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Na de werken opnieuw bezoekje van Linda met een leuk geschenkje. mijn gedacht…..hebt u een nieuw dak nodig, bel Kijzer !

5
door Bram Vos

Beveelt ons aan
Unicum in de bouwsector

Een unicum in de bouwsector: Linda, een zeer vriendelijke vrouw die langskomt voor de bespreking van de werken. Duidelijk advies. Vanaf het eerste contact, de offerte, de uiteindelijke werken en het invullen van de subsidiepapieren verloopt alles correct en vriendelijk. Ze zorgden extra voor de nodige vergunningen. Bedankt ook voor de fijne attentie na a de volledige afhandeling!

5
door Ann Schram

Beveelt ons aan
Geen onnodige kosten aangerekend

Zeer tevreden, correct en juiste behandeling/afhandeling van begin tot het einde. Heel goed begeleid bij de offerte, geen onnodige kosten aangerekend en een correcte prijsofferte gekregen. De werken zelf zijn op een propere en professionele manier uitgevoerd. Topteam, topbedrijf!

5
door Pierre Herssens

Beveelt ons aan
Goede informatie, goede afspraken

Goede informatie, goede afspraken voor de werken. Alles is netjes op tijd uitgevoerd. Zeer vriendelijk personeel. Eind resultaat mag gezien worden.

5
door Marie-jeanne D'hont

Beveelt ons aan
Een echte aanrader !!

Heel tevreden over de werken. Zeker ook tevreden over de uitleg die je ervoor krijgt ,en ze komen ook nog kijken als alles gedaan is om te horen of je tevreden bent. Een echte aanrader !!©2021 AllesVoorJeHuis, alle rechten voorbehouden
Concept en creatie door Eyeballs bv (BE0636791043)
Contact: cathy(at)allesvoorjehuis.be
Privacybeleid - Cookiebeleid Naar boven